Alla inlägg den 26 juli 2012

Av Cecilia - 26 juli 2012 21:32

Hmm idag har många tankar vimlat omkring i huvudet. Beslutet jag tvingas att fatta är varken lätt eller roligt... Allt känns så fel att behöva ta detta beslut :-/ jag vill ju så gärna ha kvar dig, men det funkar inte just nu i mitt liv... Jag önskar att det gick att lösa men jag ser inte längre ett ljus... Jag ser ingen annan lösning :-( jag önskar och hoppas fortfarande att ngt ska ändra sig tills på måndag... Att en ängel ska komma ner från himlen och rädda dig och låta mig fatta det beslut som jag vill... Istället för det beslut som jag tvingas fatta... Du betyder så sjuk mycket för mig trotts att vi inte känner varandra så bra <3 du kommer alltid finnas i mitt hjärta, jag älskar dig och kommer alltid att göra det... Men beslutet fattas inte för att jag vill utan för att det är det ända rätta :'( vi har delat så mycket och nu är det dags att skiljas... Mycket tankar har det blivit idag... Känner mig liten och vilse... Vill bara bli 6 år och krypa ner hos mamma så hon kan ta bort allt ont och göra allt bra <3 mamma jag älskar dig <3 önskar att du kunde ta bort allt ont och göra mig hel igen... Det känns som om ngt fattas i mitt liv och det är du men just nu är det omöjligt :-/ hmm just nu är det mycket tankar som går runt i huvudet... Hoppas ni får en trevlig kväll :-) jag har precis börjat jobba :-) så jag har en lång natt framför mig nu :-/ men men Goa pengar :-)

Av Cecilia - 26 juli 2012 21:15

   

Jag hissar de som idag vid nio tiden åkte över sävedalen i en luftbalong det fick mig att bli glad och tänka på annat :) plus att det såg sjukt kul ut :) att åka luftbalong är ngt som jag alltid velat prova... Jaa det får bli nästa plan i sommar att hitta ngn som kör luftbalongsturer :)


    

Dagens diss är värmen, jag vet att man inte ska klaga men när man sitter på jobbet i ett rum utan fönster i denna värmen... OMG jag tror jag kommer att dö... det är varmt, kvavt och finns inget syre... det blir man ju inte direkt piggare utav... somnar jag inatt så är det värmens fel. PÅ dagarna är det helt okej med värme och sol, men på nätterna behöver det inte vara kallt men iaf så pass svalt att man kan jobba och sitta still utan att svettas livet ur en XD


hoppas ni alla sover bra denna underbara varma sommar natt :)


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards