Alla inlägg under mars 2013

Av Cecilia - 21 mars 2013 23:22

Haha ;) känner mig som en tant xD

Av Cecilia - 21 mars 2013 23:19

Nutrilett dag 1 av 21 ;) 20 kvar då :) jag är oerhört nöjd även om jag bara lyckats få i mig 3 av 5 nutrilett men i morgon så tar jag nya tag ;) man kan inte naila nya vanor med en gång :) detta behöver detta för att bevisa för mig själv att jag kan saker fortfarande! Mina ex sätt att behandla mig har gjort mig ganska tvivlande på min egen förmåga och i och med detta idag lagade jag tillock med mat satt med och åt och när dem fikade men var inte sugen jag vill och behöver genomföra detta! En ritual för att hitta min styrka :)

Idag var pappa och Adam och Lena här :) jätte mysigt och jag och Adam var uppe i blåsten vid tornet i Partille :) jätte mysigt :) Adam blev lite trött men han var så duktig :) min älskade lilla bebis :) <3<3

Men jag är nöjd med dagens prestation och så även trots att man fått lite dåliga resultat då det är en närv inklämd i min hand son orsakar domningar så nu sova med handleds skydd :) men det är ingen fara klara jag att sova med bröstbandet så klarar jag detta :)

Och hunden är min systers :)

Pappa jag älskar dig och tack för all hjälp idag min fix-it-Felix

Av Cecilia - 20 mars 2013 13:31

Snart är tentan klar skriven för att skrivas ut och reflekteras över och skrivas om för att sedan skickas in :) sååå skönt :) fast nu siesta Xd :) ätit soppa och nu soffan ;) har hunnit med både att göra i ordning hemma och diska ;) tvätten är inlagd och sängen bäddad :) ibland är jag så jvl gryyym :)

Av Cecilia - 20 mars 2013 07:25

Arg!
I morgon börjar jag med nutrilett och är faktiskt as taggad måste fixa två sådana här skakgrejjer bara tror dem har det på Apoteket eller på hälsobutiken :) jag ligger i sängen precis duschat och ska ut och rigga läxorna i köket så jag får klart dem nu :)

Mamma ringer och förklarar för mig att dem inte tänker vara hemma över påsk!!! Det var ju meningen att dem skulle vara hemma och jag skulle välja bort dem!!!! Sååå nu får man sitta själv med nutrilett hela påsken nämen vad oerhört pisstråkigt... Hmm skulle ju suttit här hemma ändå men skulle valt det själv inte att någon skulle valt det åt mig! Sjukt irriterad!

Jaja nu börja med tentan :)

Av Cecilia - 18 mars 2013 19:08

Soffpotatisen lyckades ta sig ur soffan och står nu på crosstrainern :) otroligt men helt sant :) woopwoop :) blir ett lättare konditionspass idag ;) måttlig träning nu innan nutrilett kuren :)

Av Cecilia - 18 mars 2013 15:40

Så där orkade inte med lektionen så jag bröt den 20 min tidigare... Mina elever var inte alls inspirerade att göra sina läxor :/ detta gav mig grym huvudvärk så jag sa åt dem att gå hem nu hem städa och sedan färdigställa uppgifter och sedan dra och träna och ikväll sååå nice :)

Men nu hem vila huvudet med städning :P

Av Cecilia - 18 mars 2013 13:24

Haft lektion med underbara femmor :) nu sitter jag och pluggar i studiehallen går as bra faktiskt snart så är nästa lektion med 6-9 med elevensval... Suck den jvl lektionen... Hatar den... Sååå jobbigt med 30 elever som tjatar om att få gå efter 10 min...

Av Cecilia - 18 mars 2013 09:25

Jag vet inte vad jag håller på med längre... Och det gillar jag inte... Jag får så gott som ingenting gjort och vet inte längre var, hur eller när jag ska börja... Så trött är jag... Jag har tagit på mig alldeles för mycket igen... Och jag fattar inte varför jag aldrig lär mig... Men nu ska det bli ordning på skeppet igen :)

Idag ska jag brainstorma hemtentan och göra klart små grejer på en del saker jag har efter mig så att jag blir klar någon gång Xd men det kommer kännas så skönt att göra det :)

Så att man blir av med lite saker :) tanken är att jag ska träna ikväll och köpa 2 shakers på gymmet för på torsdag så börjar min nutrilett kur 3 veckor med nutrilett, gurka och blomkål och vatten och massa tillskott iform av vitaminer mm :) det blir as nice :) kommer vara grymt arg men behöver en kickstart för att bryta alla destruktiva matvanor :) ska byta ut allt destruktivt mot produktiva saker och rensa upp hemma så jag kommer i balans igen. Så att jag kan få det livet som jag vill ha. Det livet som jag själv känner att jag inte förtjänar men som jag behöver för att överleva!

Jag har inte bloggat på ett tag nu för jag känt mig nere och hopplös... All min trygghet är borta och detta ersätts med Disney och godis inget bra beteende men nu är det dags att bryta det :) ja jag vet inte för vilken gång i ordningen som jag nu försöker med detta igen men huvudsaken är att jag försöker att jag fortsätter blicka framåt och tar nya tag :D

Men nu är det dags för förändring, för att jobba för det jag vill ha :) för det som alla vill ha ett stabilt och balanserat liv :)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards