Alla inlägg den 1 maj 2013

Av Cecilia - 1 maj 2013 10:02

Hmm mår piss... Men ska försöka att bli lite gladare nu :) för familjens skull... Dem har inte med mina problem att göra så därför tänker jag inte ens berätta... Men ställer mig nu frågan om jag verkligen klarar av detta... Är det inte dags att göra en drastisk förändring kanske... Avstå från allt jag flyr och flytt till... Bara några år för att bearbeta allt som hänt. Skulle jag klara det utan en familj som stöttar... Dem förstår inte... Dem kommer bara att tycka att jag är löjlig typ... Men jag måste ta tag i detta då det clearly not working as it is... Är jag beredd att släppa det som jag tycker om att göra så mycket? Är jag det? Hmm jo men jag tror det... Men måste resercha mer om detta innan jag bestämmer mig helt...

Men nu ska jag pigga upp mig med frukost :) nutrilett mmm i love :) hihi noooootttt :) men bara dricka skiten ;) as nöjd ännu mer kilon borta nu ;) hihi :) nu börjar jag faktiskt känna mig nöjd över min kropp igen :) finaly :) men det är en bit kvar fortfarande men den kommer väl :) as gött att kommit igång och tränat igen :) nice :)

Men nu frukost :) se ya ;)

Av Cecilia - 1 maj 2013 08:08

Fy fan har sovit as dåligt... Är as hungrig.... Men nu blir det nutrilett och packa.... Ska ju till Tidaholm idag ;) fira syster och gå igenom uppsatts :) iaf början med mamma :)

Idag ska jag göra en del stiftelse arbete protokollet ska skrivas och saker skall skrivas på av lite olika människor :) så att allt är i sin ordning nu :) men det blir nog bra :) jag tänker mig även att jag ska göra elevernas åsikter klara och börja på lektionsplaneringarna :) så jag har en del att göra idag med min kära uppsatts :)

Idag blir det då inget gym men jag tänker mig att två varv runt ringleden i em löser mitt konditions problem idag :) ev studsa lite på studsmattan med Linnea :)

Då är det att börja packa då :) träningskläder, laddare och tillbehör till dator, mobil, det ska också packas alla olika typer av papper som behövs för att jag ska kunna göra uppsattsen :) as nice :) sedan så måste ju lite annan skit med också parfymer, kläder, tandborste och sånt ;) måste städa gussens bur innan jag drar med :) så har lite att göra nu på en och en halv timme ;) tanken är att jag också ska skriva ut uppsattsen så som den är hade hoppats på att jag var längre men men... Eller om jag skiter i det och jag och mamma läser från datorn så skriver jag ut den i nästa vecka då alla elevers åsikter är inskrivna och planeringarna är gjorda :) då jag tänker börja med analysen av dem och behöver allas åsikter framme för att sammanställa likheter och skillnader mellan lgr 11, lärare och elevers uppfattning. ;)

Men nu städa, diska och packa :) bloggar på tåget sedan igen :)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards