Alla inlägg under januari 2017

Av Cecilia - 27 januari 2017 16:36

Hatar att bo i skogen
Igår så jobbade mina eleve så bra och jag hann inte med att varken ta rast eller att blogga så då blev det så att jag fick åka hem och snacka i telfon utan att blogga :) fick iaf städat och diskat igår :)

Och leka vaktmästare :) tog och lagade ett skåp :) och blev irriterad på vaktmästarens sätt att stänga en dörr! Suck alltså! Och promenerade med hundarna på kvällen :)

Och lite Poesi på mina tavlor från eleverna ;)

Idag har dt också varit full fart var lärare under samma tid på två olika ställen idag :) gick hyfsat :) och är nästan klar med ett baby nest :)

Av Cecilia - 26 januari 2017 00:38

Jag gjorde mig fin för mötet idag <3

Hundarna slappade i soffan :) när jag var hemma vid lunchen :)

Mina elever mutade mig med godis ? det är väldigt uppskattat!

Jag och mr har idag kollat på film och det tog ett tag innan jag fattade att jag snart är fri! Jag är snart fri huset är snart löst jag och mr kan gå ut med allt ?

Idag så blev diskussionen in på omständigheterna kring hur vi träffades ;)

Det är för mycket tillfällighet för att bara bero på oss ?? jag är lite fjantig men tror detta beror på Inga min älskade gamla mormor som gick bort strax innan jag skrev till dig ? hon har sett mig genom 3 helt förstörda förhållanden och visste att jag var inne i ännu ett kraschat när hon dog ? min skyddsängel ?

Asså jag var så rädd att jag inte skulle gråta på begravningen hade änna gråtit i flera veckor utan stopp ? jag var så rädd att tårarna var slut ?

Hon dog dagen innan jag fyllde år. Jag hann inte ens stanna upp hade folk hela helgen och på måndagen drog Exet på riktigt och allt var kaos kände mig hemlös och ensam! och det sista jag tänkte på för jag fick gå ifrån begravningen en stund, för jag kunde inte sluta gråta ? var att jag ville hitta en egen Elis (hennes man) ? sen fick vi ett litet infall där på fyllan och jag skrev till dig trodde aldrig att du skulle svara ?

Jag är helt övertygad nu om att detta är Ingas förtjänst tack älskade du ? du gav mig en Elis ? du gav mig en riktig chans till lycka och kärlek du gjorde mig stark ?

Detta satte igång mina tårar ? har gråtit sen dess och kan inte sluta ?? saknar min älskling saknar närhet saknar inga vill bara få klart huset ? hoppas jag känner mig starkare i morgon ?

Av Cecilia - 25 januari 2017 11:24


Bloggade inte igår för jag kom mig inte för att göra det allt var struligt och var sjukt orolig för mötet med advokaten i Em :/ som tur är står mr vid mig i alla lägen det är så skönt <3 men fick en dipp igår kväll med och han är fortfarande kvar är så sjukt orolig för mötet i Em och det slår ut mycket av det som är bra och jag tar till mig allt negativt och det är inte bra! Kom fram till att jag nog behöver bryta ihop snart för att kunna gå vidare men det ska ske efter mötet idag tror jag ;)


Lite bilder från igår städade på mitt skrivbord på arbetsplatsen och sedan så var jag och hundarna i skogen på lunchen :)

Idag ska jag jobba klart på möte och sedan hem och släppa ut alla känslorna Hahaha jvl vilken Nice kväll ? tur mr finns för mig i alla lägen ???

Av Cecilia - 24 januari 2017 07:20


Dagen började perfekt ? och avslutades perfekt igår ? telefonsamtal med mr ? allt mer faller på plats och även om jag sovit oroligt i natt eftersom det är möte imorgon om advokaten mm :/

Men det känns underbart att jag och mr startar och avslutar våra dagar tillsammans ?



Och så öppnade jag mailen i morse och min nya lärarlegitimation hat kommit ? så nu känns det som om Jag kan fokusera mer på framtiden, för nu har jag ringt alla andra om huset mm.Nu kan jag fokusera på nästa steg ?? allt gammalt är fixat det är bara larmet men det löser jag när dem skrivit över huset och jag lämnat nyckeln ? måste lita på att advokaten gör rätt och löser det i morgon. Kommer hata att sitta där själv mot dem men har inte så mycket annat val. Jag ska verkligen försöka att inte bryta ihop efter alla turer men jag vet inte!

Min kropp är ganska trött och sliten efter att ha varit på spänn så länge som jag ända har varit nu :/ men det är snart slut känner det i kroppen!
Så jvl glad att jag har min legitimation men som det har strulat ?

Av Cecilia - 22 januari 2017 13:11

Idag så vaknade jag lite sent eftersom jag och mr råkade prata till 03.30 XD vi är kassa på att sova ;) tur det var lördag ändå :) jag spenderade kvällen hos Linda och Christer :) det var verkligen så mysigt :)

Men kom upp hyfsat i tid och drog över till Edet och tog en promenad med hundarna innan jag och hundarna gick in till Linda och Christer :)
Och idag så är jag Linda och novali i Trollhättan :) det blev lunch och hon skulle shopp presenter och jag skulle egentligen bara hit för att nya kuddar för stoppning i förrådet :)i

Av Cecilia - 21 januari 2017 20:36

idag har jag försökt komma till ro <3 går sådär hittar på allt annat än det jag borde och måste göra :P hahahaha jag suger :P men nu planerar jag att börja träna och ramlade in på lite tränings kläder

           


Jag måste verkligen komma igång med träningen igen det är sjukt tungt att både ta sig upp och att göra vardags sysslor men mycket beror nog på att jag inte tränar. jag vet att det kommer göra så sjukt mycket ondare när man tränar i början men vet också att min kropp behöver det :) så det är nästa veckas utmaning utöver jobb och huset. 

hoppas ni alla har en bra kväll :) nu blir det gladiatorerna för mig iaf <3 


Av Cecilia - 20 januari 2017 10:12


Som vanligt så pratade jag och mr alldeles för länge igår <3 vi är verkligen sämst på att lägga på telefonen :p det är verkligen så jobbigt att bo så långt ifrån varandra :/ men snart blir det bättre måste bara pressa mig lite till och ha tålamod! Det suger jag ju på men iaf :) somnade strax innan 01 i natt <3 och det tog en kvart med telefon samtal för att väcka mr men hade inte velat ha det annorlunda <3

Och ett lyckans besked var idag med så nu släpper en del oroligheter :) äntligen :) iof hade vi löst det tillsammans men den tiden kommer :) först ska huset lösa sig och sedan ska vårt liv pusslas ihop till det mest underbara som man kan ha <3 hjärtat hag längtar så efter att det ska på riktigt <3

Men nu är jag på skolan :) har gjort nallar med åk 8 :) har sista lektionen med Sammys äventyr :) så blir det lite annat nästa vecka :) ska planera massa i helgen :)

Av Cecilia - 19 januari 2017 14:22

Dagen ?
Idag så görs det kläder på åk 9 lektion:) sjukt kul och faktiskt motiverande grupp känns skönt faktiskt :) dessutom har jag lagt halva dagen på en dragkedja som hade låst sig fel och gick inte upp men nu är den öppen :)

Ibland är mina elever så sjukt fina <3 eller det är dem jämt men ibland blir man lite extra glad :)



Nu är det dags att ha den sista lektionen :) kolla Sammys äventyr och prata lite miljö :) måste fixa om dem frågorna idag för att jag är inte nöjd med dem typ :) så blir kvällens uppgift och sy lite babynest :)

Hopps ni får en bra Em :)!

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards