Alla inlägg under januari 2016

Av Cecilia - 11 januari 2016 22:45

Ligger i sängen nyduschad och insmord :) och det är varmt och skönt i huset :) livet kan inge varade mycket bättre jo jag har fått tillbaka min telefon :) woop woop :) så lycklig är jag :)

Jag har fixat ordning både disk och tvätt men ja nu ska jag sova :) natti natt :)

Av Cecilia - 11 januari 2016 21:21

Jag vaknande i morses vid 03.30 hade så sjukt ont i magen, tror jag lyckats att matförgifta mig, somnade om vid 6 och råkade försova mig till skolan men 09.00 var jag på plats på jobbet och dagen började :) så sjukt roligt att börja jobba på riktigt :)

Där efter så kom jag hem fixade fram mat och fixade disken och städade lite :) sedan drog jag och tränade 30 minuter crosstrainer och 20 min cykling :) och vi car och hämtade min telefon som nu kommit från lagningen ska slänga på en sån skyddsplast innan jag startar upp den :) där efter hämtade Erik mig på gymmet och han hade fixat färdigt maten så vi åt en super god köttfärssås och pasta i vardagsrummet ihop med american sniper :) och innan maten hann jag med en 7 minuters träning :) där efterblev det promenad med grannen och just nu försöker jag få upp grisen ur soffan, Erik alltså så att vi kan gå och duscha :) går själv snart tänkte jag för jag har lite annat att göra klart ikväll innan vi går och sover :)

Känner mig sjukt nöjd över att både jobbat till 16 men också hunnit med Att träna så mycket i morgon blir det ett mage rygg pass 30 min och sedan ett danspass efter :) jag känner att jag än en gång funnit min inte tränare :) så sjukt skönt fattar inte när jag blev så lat och inte tränade jag älskar ju detta:) det är det bästa som finns :) tänker på den tiden då jag både tränade på gymmet och dansade flera gånger i veckan :) så sjukt skönt att vara igång igen :) känner mig så full av energi igen :) ne nu måste jag duscha :) har tränat för länge och för mycket för att sitta här i soffan och dega utan duschning :)

Hoppas ni alla också haft en bra dag :) ska försöka komma upp i tid i morgon och skriva lite och äta frukost och andra sådana här nödvändiga morgon rutiner :)

Av Cecilia - 10 januari 2016 09:20

Idag tänker jag försöka blogga ikapp en del :) jag kommer nämligen försöka lägga upp allt jag gjort nu under hösten :) allt jag skapat :) så idag blir det nog en hel del bloggande :)

Igår satt jag och jobbade ikapp en del :) men ska fortsätta med det idag med :) jag håller på att tillverka en slöjd bank :) så det ska nu fixas med :) men skulle vilja att layouten var på ett annat sätt men jag tror det löser sig jag kommer nog på något :) det är nämligen i Office 365 och ja det är ju inte så lätt att se då vad det ska föreställa då man inte kan klicka på bilder men jag tror jag har en bra ide alltså :) men det kommer bli så sjukt mycket jobb men det gillar ju jag :)

Jag tänker som så här att först är alla områdes mappar typ virkning, stickning, stringart mm. Där efter så klickar man in på typ virkning. Då får man upp mer mappar en beskrivning, figurer, mössor, vantar, kläder, bollar, och om man då klickar på ex mössor är det första dokumentet en PowerPoint :) i denna lägger jag upp alla bilder på de mössor man kan göra så slipper man klicka fram och tillbaka hela tiden :) och då väljer man kanske mössa nummer 3 då gör man så att man går ut från powerpointen och går till dokumentet som heter mössa tre så finns där en bild och kanske länkar till youtube och beskrivningen. Allt ska gå så lätt som möjligt :) och då kan eleven ladda ner detta lägga upp på sin Office eller bara i sin dator :) Jag ska komma på ett sätt att försöka skriv skydda dem så att eleverna inte kan gå in och ändra i dokumenten för då kan jag få problem sedan :)

Men nu är det väl dags att försöka ta sig upp :)

Juste igår gjorde jag inte så mycket vi var hemma i huset försökte få ordning på värmen och där efter åkte vi tillbaka till Eriks föräldrar jag och yra och sov över där igen :) ja jag är lite irriterad på vår panna så tänker inte skriva mer :)

idag ska jag försöka ta mig ner och träna och fortsätta att jobba på olika sätt både med mitt privata att göra klart mina inlägg om det jag skapat och lägga upp det på mi Pinterest sida :) detta ska också ses på engelska då så jag hoppas att detta fungerar :) annars får jag gör tvärt om jag läger upp det på Pinterest och länkar till det här :)

Hoppas ni får en bra dag ska väl städs upp mina sängkläder och äta lite frukost så ska vitmåla till Edet och kriga mot pannan igen :)

Av Cecilia - 8 januari 2016 21:58

Inte på bra humör värmen fungerar inte i huset och fick åka hem till svärföräldrarna det är väl inget dåligt men irriterad på det bara :) men vill vara hemma städa och grejja och träna mm :/ så idag inget gym dels för det är så sjukt mycket snö men också för att jag inte är hemma :/ suck men får köra 7 minuter träningen här snart och sedan slänga mig duschen.

Mer än så orkar jag inte skriva idag allt är bara dåligt :/

Av Cecilia - 8 januari 2016 06:45

Ligger i sängen igen efter att jag kollat alla termostater :/
temperaturen på termometrarna är den samma som igår dvs vattnet i systemet är 27-28 grader och vattnet som kommer tillbaka 20.
I kontoret är det samma 16.4
Sovrummet har det gått upp 0,2 grader 16.4 blev 16,6.
Vardagsrummet har gått ner 0,1 grad från 15,3 till 15.2
Gästrummet har det samma 14.7 och
köket har gått från 16.2 till 15.7
Pannan står nu på 4150W

Så jag bestämde mig att gå tillbaka till sängen :) sjukt varmt och skönt är det här :) som sagt skulle kanske sovit i badrummet :P ne men nu är det lungt:) får försöka ta på mig alla kläder innan jag går upp bara :)

Idag är planeringen att komma upp ingen träning idag innan jobbet mitt fokus är att inte frysa ihjäl ;) ovh sedan åka och jobba en sväng :) och ha lite möten i em :) ska försöka flytta ett så jag kan komma hem lite tidigare :) efter jobbet blir det väl en sväng till gymmet :) idag ska 300 calorier bli 500 är tanken :) så nu ökar vi lite :) kände jag tog nästan lite lite igår när jag styrketräna för det känns inte så mycket idag :) men på lördag alltså i morgon tänker jag träna ben så då kommer jag ha ont :)

Ne får väl upp och försöka få i mig lite frukost

Av Cecilia - 7 januari 2016 23:17

Jvl piss dag...

Träningen gick super och jag kände mig nöjd gjorde styrka idag lite försiktigt så vt inte om det blir träningsvärk men huvudsaken är att man gör det iaf :) väl hemma så ringde Erik och vi pratade en stund och jag satt i köket och kände hur kallt det var. Kollade på termometern i köket...

14.6 grader... Va i själva fan!!! Jag köpte ett nytt hus med golvvärme. Hur i hela friden kan det blivit kallare efter att jag reglerat friskluftsintagen??? Panik ringde pappa Claes och förklarade problemet ringde till baks till Erik och sa godnatt. Pappa Claes ringde och hade manualen i högsta hugg... Alla inställningar stämde och det såg bra ut. Så vart tar min värme vägen!?!?! Suck....

Så gick in i duschen och bäddade ner mig under täcket och nu tänker jag sova... Sicken piss dag...


Fast jag är sjukt nöjd över mig själv som tränat så duktigt denna vecka bara trött på allt som händer omkring mig <3 tur det är en dag i morgon <3

Av Cecilia - 7 januari 2016 19:42

Kunde inte somna igår... Vaknade flera gånger i natt... Sov som bäst när klick fan ringde... Gick upp fick beslutsångest och började typ gråta för inget funkade som jag ville... Stod i en 30 min och funderade om jag skulle ta bil eller cykel... Tog bilen trots sommardäck ... Det fick bra kom fram helskinnad

Städade i salen och upptäckte att jag hade glömt tömma en låda som skulle tömmas så jag fick in allt utan problem :) gick ner till frukost med alla... Det var gott :) fick tag i IT för att ändra mitt lösenord... Gick in för att prova det funderade inte satt i två timmar långt snack led kolleger och rektorn så där kul vad mest panik över datorn ;) ringde IT igen och nu fungerade det :) fick tillbaka min dator dagen räddad.

Resten kanon dag :) fixade alla grupper i slöjden och funderade över planering mm :) äntligen något åt rätt håll :) utvecklingssamtalen gick super :) kom hem tidigare :) och fick mat hos grannen innan vi gick en promenad och jag tränat mina 7 minuter och ska iväg till gymmet :) skön första dag på jobbet :) tror det blir lite styrka idag :) nice :)

Nu 7 min yoga sedan gymmet :) stress stress :)

Av Cecilia - 6 januari 2016 20:10

Jag cyklade till gymmet idag ;) och gjorde min träning och cyklade hem :) men nästan hemma så träffade jag Linda :) detta ledde till att jag tog den långa promenaden hem med henne :) så det blev en dubbel work out :) så jag tänker att det måste ju vara bra för idag :) känner mig sjukt nöjd :) och ni har jag nog förhalat jobbet tillräckligt länge så det är bara att dra igång deg :)

Jag kom hem för en stund sedan tog en dusch och smörjande in mig 3 gånger :) med tre olika krämer för att inte torka ihop :) asså min hud hatar kylan :/ och i morgon blir det att cykla till jobbet :) och sedan till gymmet och sedan hem igen :) så sjukt skönt att man kommit igång med träningen igen :) hade varit bättre med bilen men den har sommardäck så den får stå och vila en stund :)

Ja och jag var som en isbit när jag kom hem och så hungrig så det blev hamburgare och bröd med baby morötter till :) blev väl en okey middag :) men känner att jag ska äta något litet och dricka lite te innan jag går och lägger mig :)

Mys i badrummet när man gjorde sig iordning efter duschen och inte ville frysa :)

Lite roliga bilder innan jag lämnade värmen i badrummet :)

Men nu hämta datorn och jobba lite :) jobba jobba jobba :) woop woop :)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards