Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av Cecilia - 5 augusti 2012 12:17

Fastna i telefonen XD hihi ;-) men nu blir det att sova ett par timmar innan det är dags att börja städa :-) sen kommer pappa ikväll så då blir det soppa eller kräm och nybakade frallor :-) hihi :-) nee nu måste jag sova godnatt :-)

Av Cecilia - 5 augusti 2012 12:15

Dagens HIss jag är ledig i tre nätter <3<3<3<3<3<3<3<3<3
fan det behövs : )


Dagens Diss är att jag har ont i kroppen : / ryggen och höfterna och typ mensvärk... Fan inte roligt :/


Hoppas  ni har en bra dag : ) ska sova lite inna pappa kommer hit med mat : )


HA det bra

Av Cecilia - 5 augusti 2012 12:15

   

Av Cecilia - 5 augusti 2012 07:44

Så underbart skönt det känns att komma hem och veta att man är ledig i två dagar nu. :-) :-)måste iofs städa och sånt men iaf helt underbart :-)

Av Cecilia - 5 augusti 2012 05:10

Idag har jag grymt ont i höfter och rygg och även ben och leder... Jag känner mig som en gammal gumma XD... Hmm jag måste få in ett tränings pass i morgon så jag känner mig lite bättre och på måndag så kommer ju bebisen så då blir det bra igen : ) Då måste man ju springa ut hela tiden : ) Helt underbart ; ) Jag älskar när hon är hemma dels är man inte själv och dels så är man uppskattad och känner sig glad och lycklig : ) Och en annan sak som är bra är att jag inte är lika deppig då :)... Jag älskar verkligen min lilla bebis... Måste bara lösa detta med att jag ska jobba 3 nätter nästa vecka... Hmmm inte så bra... : / Men det löser sig säkert : ) Hoppas jag iaf : ) Måste kolla med gammla mormor eller om man kan få ner ngn som kan bo i min lägenhet mellan onsdag och lördag : ) Det är ett problem som jag löserh i em : )


I natt har jag även lyckats att skapa mig ett ännu trassligare liv... Hmm hur fan nu det kan gå till XD haha Jaa ibland så är det mindre smarta delar av hjärnan som tar över och gör mindre smarta beslut... Men jag hoppas att detta beslut kommer bli bra sedan ändå : ) Det är ju inte hela världen egentligen men jag slänger mig ut och det får antingen bära eller brista... Jag tror att det kommer göra mig gott : ) så då är det värt det : )


Jag har även funderat lite... Aldrig bra att fundera 05.30 XD Ofta inte så bra att fundera alls för mig : ) men idag är min fundering porr, ja ni hörde rätt, PORR, jag såg på fråga olle dokumentären förra veckan (ett avsnitt som jag inte sett förr) och då var Malin och besökte hon en porr-films-regissör... Som spelade in när kvinnor i sexiga outfits trampade på en gas pedal. alla stories lika dana de åer bil, bilen går sönder de sitter där i sina lättkläda outfits och trampar på pedalen går och kollar lite på motorn... asså inget fel alla får tycka om vad de vill men jag förstår inte riktigt vad det är de går igång på : ) Jag skulle jätte gärna vilja veta så är det ngn där ute som vill förklara skriv gärna i kommentarer : ) tack : )


hoppas ni sover gott : )

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards