Alla inlägg under augusti 2012

Av Cecilia - 21 augusti 2012 16:54

Då är jag än en gång inne i en rolös period... Jag är trött konstant men det tar timmar att sova... Jag har så mycket som jag vill hinna detta gör dock att jag inte hinner ngt... Jag har åkt tåg ca fyra min jag har försökt virka, skriva sammanfattning och försökt läsa jag saknar dig jag saknar dig :-/ meen inget går... Hoppas det blir bättre när jag kommer hem till mamma :-) men fick iaf ordning på en del litteraturer Idag och vart på biblioteket, diskat och städat över det mesta :-) hade önskat att jag kunnat finna inspiration till att läsa boken... Men Men fick färgpatroner till skrivaren idag så på torsdag eller fredag när jag kommer hem från mamma så blir det att skriva ut kursplaner och sammanfattningar och uppgifter och organisera dem på ngt sätt :-) hihi :-) älskar att organisera :-)

Nee nu ska jag ge boken ett försök till funkar det inte blir det iPod och vila som gäller ;-)bilden är på utsikten från tåget ;-)

Av Cecilia - 20 augusti 2012 23:30

Dagens hiss var definitivt myset med Farmor och min underbart goda meny :)

grönsaksoppa med vitlöksgratinerad baguette och fransk valnötsbröd :)

mmmmm

 


Diss............ Regn och åska........


Hoppas ni haft en bra dag : )

Av Cecilia - 20 augusti 2012 22:45

Egooboost från I morses


 

Av Cecilia - 20 augusti 2012 20:20

Nu har jag sovit 4 timmar ;-) fixat lite litteratur och och nu står jag vid spisen och fixar mat :-) grönsaks soppa :-) idag blir det köpt baguette hade inte riktigt tiden att baka idag :-)

Nee nu ska jag och farmor även kallad sambo njuta av maten och ett glas vin :-) underbar måndag kväll :-)

Av Cecilia - 20 augusti 2012 09:49

Hann inget mer :-/ började regna nu så då får det bli krig med kök, sovrum och badrum ;-) haha nu tar jag fram mina hemliga vapen som ingen smula överlever från Sir dammsuger och kapten mopp ;-) haha :-P

Ne men allvarligt får ta och städa inomhus och sen springa in i duschen :-) hoppas inte era planer blev förstörda ;-)

hmm

Av Cecilia - 20 augusti 2012 09:43

Står ute i trädgården känns som om det kommer bröja regna vilken minut som helst :-/ men gräset är klippt, min klätterplanta på balkongen förlorade kriget om balkongräcket och plattorna ska få sig en omgång ;-) hoopas jag hinner innan regnet kommer :-/ hoppas hoppas hoppas

Av Cecilia - 20 augusti 2012 07:48

Hemma från jobbet nu blir det ut och grejja i trädgården och fixa till det där ute :-) :-) är så taggad :-) sen blir det att duscha, dammsuga, moppa golven och sova en sväng :-) efter det blir det plugg varvat med lite handarbete :-) sen tror jag inte jag hinner med mer idag men stiftelse hemsidan måste uppdateras och en insamling ska planeras :-) hmm sen ska man hinna med att gå och handla och laga mat ;-) haha ovanligt att jag har fyllt min dag till tusen XD haha och det mest ironiska är att jag ligger helt död i soffan ;-) haha men inatt har det gått riktigt bra med arbetet... Jag missbedömer tid och vad man orkar läsa kl fyra på morgonen ;-) haha ;-) nee jag är nöjd och har både choklad och gifflar kvar :-) men nu ska jag äta kvälls mat XD jag dör snart av hunger ;-)

Av Cecilia - 19 augusti 2012 23:31

Dagens Hiss är: Min produktivitet : ) jag har kommit ur min sommar koma och börjar läsa och städa, laga mat och ta hand om mig :) detta ska jag försöka hålla på en nivå att det inte blir för mycket bara... Jag ska ju inte vara för duktig det tjänar jag inte på, jag ska ta hand om mig och lägga extra energi på träningen nu... Hmmm man skulle nog ta och gå och träna i morgon för imorgon ä det en vecka till dansen böjar :D :D :D:D WEEEE


             


Dagens diss.... helt klart regnet som sabbade min trägårds arbets plan.... hmmm men det skulle vara uppehåll i morgon så då får det bli då ist : )


hoppas ni har en trevlig natt nu ska jag söka jobb, läsa kurslitteratur och fixa grejer till JIMP


ha det bra <3 <3

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards