Alla inlägg under februari 2016

Av Cecilia - 8 februari 2016 21:35

4 dagar kvar till sportlov :) nice!!! Äntligen :) så sjukt skönt :) idag har jag jobbat och det gick bra :) har det mesta i ordning nu :) så fränt skönt :) efter jobbet så var jag hemma ocj fixade lite med tvätt och annat :) där efter så fixade jag lite mellan mål och drog till träningen :) sjukt nöjd :) idag var en bra dag för träning :)

Jämt och fint tempo och på 36 minuter och 37 sekunder lyckades jag få bort 500 cal :) grymt nöjd :) så ska väl till helgen höja gränsen igen till 600 cal :) och börja med 7 minuters träningen igen som legat lite på is :)
Hemma efter träningen lagades det mat :) hunden hämtades av Emil Eriks bror och jag och grannen Linda tog oss en promenad ;) så skönt :)

Nu då så ska jag fixa klart tvätten, bädda om sängen och fixa lite jobb är tanken :) hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll :)

Av Cecilia - 8 februari 2016 06:11

Jag hatar måndag morgon! Varför finns du? Trots att jag vilat i helgen är jag helt slut ;/ trots att jag fått saker gjort i helgen har jag grym ångest för allt det som i te blev gjort...

Min ända silver kant på tillvaron är att hunden har ätit och mår bättre då hennes gossedjur låg över hela vardagsrummets golv i morse :) men en sak till kom jag på det är lov om 5 dagar <3 så jvl skönt det behövs :)

Ne men jag ska vila en stund innan jag ska till jobbet :) hoppas ni alla har en bra dag :)

Av Cecilia - 7 februari 2016 22:16

Snart är helgen med allt det tråkiga slut :/ vi har precis städat klart :) viktig tid på oss typ hela dagen ;) hahaha :) men nu är det klart :) så nu ligger vi och kollar på film medans golvet torkar :) det är så skönt att huset är städat igen ;) att hunden mår bra och att vi mår bra :) första helgen på länge där det bara var hunden som
Kände sig hängig och inte jag :/

Ne nu ska jag slappa mobilen dör snart :)

Hittade en app och lekte lite sedan :)

Av Cecilia - 7 februari 2016 09:44

Allt var bra när jag kom från jobbet i fredags jag skulle ju bara hem ta ut hunden och sedan åka och träna :) riktigt så blev det inte...

Öppnade dörren möts av en väldigt trött och ledsen yra... Hon skakar och haltar jätte mycket :/ jag går och hämtar posten med henne ca 50 meter hon stannar halvvägs :/

Jag blir orolig lägger mig i sängen med yra.. Och tänker att jag börjar med maten då så kan jag träna när Erik kommer hem för jag vill inte lämna henne själv :/ jag börjat fixa maten struntar i att städa just nu... Köttet i ugnen potatisen ska för kokas sedan in i ugnen ... Jag har det under kontroll... Går in i sängen hunden har inte rört sig... Några minuter senare så kommer erik... Hunden viftar inte på svansen, hon skäller inte, hon ändrar bara på huvudet, Erik kommer in i sängen vi ligger där och klappar henne kommer åt rumpan hon skriker. Jag ringer blå stjärnan 4 minuter senare är vi på väg mot Göteborg. Maten blir förstörd jag är förstörd.. Yra gnäller till några gånger i bilen. Vi kommer dit får träffa sköterska dem tror det är livmoderinflammation... Suck... Jag är rädd och otålig vi får vänta en stund... Sedan släpps vi in i ett rum

Yra ligger bara på golvet och mår inte bra.... Jag tycker så synd om henne... Läkaren kommer tar tempen... 38 grader skönt ingen feber... Vi ska ta ultraljud på livmodern... Vi får vänta medans dem gör i ordning. Yra är lugn... Vi går in till ultraljuds rummet jag bär upp henne på bordet hon är rädd och har ont hugget mot läkaren... Efter rakning av mage och ultraljudsundersökning så konstaterar han ingen livmoderinflammation... Min oro släpper och vi ska inte lämna henne själv nu i helgen :) via ska övervaka så det inte blir sämre... För då får vi åka in igen. Så det blev Max mat på vägen hem och jag somnade så fort vi kom hem yra med.

I går lördag så låg yra och jag i sängen typ hela dagen jag läste klart en bok :) den sista i 50 nyanser dvs christians perspektiv :) den var bra :)

Jag tvingade yra ner intet bad så hon kan slappna av :) det gick bra så sov vi lite till efter det :) jag känner mig sjukt utvilad :) men är fortfarande orolig för henne för hon skriker till när jag hjälper henne upp i sängen men igår så snodde hon godis och lekte så hon är på bättrings vägen :)

Nu ligger hon och Erik i sängen :)

Hoppas ni får en bra dag :) jag ska strax upp och städa, jobba och fixa lite jobb :) men just nu är jag önskad i sängen :)

Av Cecilia - 5 februari 2016 11:54

Glömde skriva att jag vägde mig förut och jag vägde DC,R :) så har ändå hållet vikten trots sjukdom mm :) så är super nöjd :)


Och nu chillar jag och många kolleger sitter och fikar så här på fredag :)

Av Cecilia - 5 februari 2016 06:46

Som vanligt har då klockan runt sedan 04.45 Men idag kom jag inte upp... Först var det bara det vanliga det är fredag och man är allmänt trött och gör vad som helst för 10 min extra i sängen under täcket :)
Men idag var det också min kropp som sa ifrån! Höfter och ryggen är lite ledsna och har ont idag mer än vanligt... Så det blir att ta det lungt lite extra innan jag sätter fart på dagen :)

För det kvittar ju hur ont jag har så måste hunden få sin promenad, jag måste gå och jobba jag är av princip skäl alldrig hemma på fredagar då det känns lite fel :) jag är ju iof nästan aldrig hemma från jobbet :) oavsett hur mycket jag än vill! Har för mycket att göra och stressen att planera alla lektioner innan och ta hand om allt efterarbetet som blir efter fungerar inte...

Nog om det :) dagen plan är att
1 ta sig upp
2 ut med hunden
3 ta sig till skolan
4 fjäska med några elever så dem handlar frukost åt mig i cafeterian för frukost är idag inte första prio!
5 ha mina lektioner
6 dra hem och ta ut hunden och sedan städa och träna lite :)

Måste verkligen få städar idag :) hoppas ni får en fin dag :)

Av Cecilia - 4 februari 2016 22:32

Var ute och gick ännu en timme idag med grannen dock så var det mer sällskaps gång idag men blev ändå en bra promenad :) kom hem fick underbara kakor av Linda :) ocj hon fick ett paket flingor till barnen som Erik vägrade att äta ;) kräsna gris ;)

Där efter blev det matlagning :) lax, ris sås och ärtor till mig och tacco rester till gnällspiken erik som absolut inte äter lax ;)

Är mätt och belåten och chillar i soffan tills Erik tänker ta sig in och duscha med mig :) #kvällsritual vi försöker att lägga oss samtidigt på vardagarna :) fredagar då slocknar jag så fort jag drar mig in till sängen ;) min sovar dag :)

Men nu får nu ha det så bra :) mina spel väntar :) sov gott :)

Av Cecilia - 4 februari 2016 19:57

Idag har varit en lång dag inte så jobbig men långa lektioner som ska fyllas med intressanta element :) teknik torsdag :) jag har fått en hel del gjort :) nu blir det bara att rätta en hel del uppgifter :) underbart men det tar jag till helgen :) jag har tilloch med suttit och uppdaterat min kalender med vad alla klasser ska göra :) gjort en att göra lista på datorn :) så jag är på gång :) jag känner mig on fier! :)

Dagen som sådan:
Gick upp åt frukost med Erik men var trött så gick och lade mig efter! Råkade läsa en dun skräck historia på Pinterest så min sov stund blev hitta roliga klipp på youtube stund för att glömma dumma historien som gick ut på att en kille förlorade sin flickvän i en bilolycka och stängde aldrig ner hennes Fb och efter några veckor började det att skriva från Fb och det raggades i massa bilder och till slut var det ett kort taget från Gene till honom utanför hans lägenhet trots att han bytt lösenord flera gånger mm jag vill ju inte tro på detta men jag fascineras av spöken och ande världen så kunde inte släppa det och har fortfarande inte släppt det!
Sedan ut med hunden ;)
Åka till skolan och klippa tyg till elever som inte hunnit så långt som jag velat och planera för dagen.

Första lektionen en lugn lektion som gick ut på att för i helvete jobba ;) ne men gör klart lämna in så jag har något att bedöma :) gjorde även bedömningen typ färdigt för denna klass :)

Lektion två och tre var gå igenom ritteknik och göra klart det ni har efter er :) så sjukt roligt :) älskar det :) mellan lektion två och tre var det lunch och jag hann med marginal hem och gå ut med hunden :)

Efter det hade jag läxhjälp med en elev :) gick väl sådär han kunde inte så mycket som jag hade hoppats men det finns ännu tid att jobba för det :) efter det så skulle jag ha stick och virkcafé med en grupp kvinnor som är nyanlända :)

Där efter så åkte jag hem och åt mellanmål med erik och var med hunden en stund :)

Där efter blev det träning :) sådär nöjd men blev trött i benen redan innan första 100 cal men klarade 501 inte på samma tid som igår men jag får tänka på att jag inte bara tränade crosstrainer igår utan också gick i en timme :) så var gött trött i benen :)

Men nu snart blir det promenad med Linda och yra och där efter blir det mat :) jag ska få lax idag :) Erik ska äta taccosen från igår och jag ska föra en lax och ris måltid :)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards