Alla inlägg under april 2013

Av Cecilia - 23 april 2013 00:23

Jag är så nöjd över min prestation :) träningen gav mig energi och endorfiner jag känner mig glad och positiv igen :)

Men orkade inte alla maskiner idag har 3 stycken kvar och sedan mage och rygg övningar :) måstr nog dock lägga till två jvl arm grejer i morgon med biceps och triceps... Hatar att träna armar :/// jvl piss tråkigt ;)

Men vafan ska man bli fit så måste man ju ;)

Av Cecilia - 22 april 2013 20:33

Att vissa inte bara kan lämna en i fred.... Så arg..,ledsen har jag varit hela dagen :/

Nu träna
1000 kalorier trappmaskinen
Styrke träning

Av Cecilia - 22 april 2013 12:05

Ligger i soffan och slöar ;) med Real housewifes of orange country ;) as kul men det slutade nu...

Hmm kanske börja läsa bok nummer 3 i trilogin om Anastasia och Christian :P sedan läxor och städning och gå in till gamlamormor :)

Men nu 5 kapitel i boken ;) 50 nyanser av frihet :)

Av Cecilia - 22 april 2013 00:24

Jag har nu läst ut den andra delen i trilogin om Anastasia Steel och Christian Gray. Femti nyanser av mörker :) underbar trilogi med oväntad vändning i andra bokens senare hälft :)

Och det är klart att det är många som läser dessa böcker och blir helt fast... dels sex biten, sedan att dem är förälskade, allt går fort med att flytta ihop och självklart tjejen som får killen att ändra på sig.... Jag bara funderar på är detta drömmen? Är det så det händer?

Jag känner mig tom inuti, jag vill ju inte längre ha allt detta... Eller vill jag det? Jag känner mig alldeles för trasig för ngt förhållande, alldeles för otillräcklig, jag har en rädsla att upprepa det mönstret jag haft i mina tidigare hållanden :/ jag är så rädd för att bli lämnad själv igen, att jag än en gång ska själv behöva plocka upp spillrorna av mitt liv och sätta ihop dem till en tillvaro, att än en gång dra bort all trygghet i min tillvaro för att jag inte är värd att älskas efter allt jag gjort :/ jag är starkare än på länge. Det är jag men vill jag verkligen utsätta mig för detta igen? Vill jag verkligen ge mig möjligheten att än en gång sabotera mitt liv för att tillfredsställa mitt destruktiva behov?

Av Cecilia - 21 april 2013 18:08

Då är man i Alingsås och spelar minecraft och läser femti nyanser av mörker :P till Johns stora glädje xD

Haha men nu ska jag spräcka min diete med en pizza :)

Av Cecilia - 21 april 2013 09:44

Jag ska dels blogga om fredag, lördag och söndag nu då ;) :P

Fredags kväll trerätters med Robin :)
Minipizza till förrätt
Filé gourmet till huvudrätt
9 bakelser till efterrätt detta avnjöts tillsammans med en dokumentär ;) Robin var jätte nöjd med sin mat och det var as kul att laga det till honom :) även om det tog hela dagen :) men det var det värt :)

Lördag morgon död, för lite sömn, för mätt, Robin skulle upp på fotboll och jag hem till djuren ;) hem till lägenheten äntligen läste 50 nyanser av mörker älskar denna boken ;) men vi får se vad som händer i den ;)

Sedan skulle jag och john träna men det blev filmkväll hos mig ist ;) så jag john och Gösta kolla "friends with benefits" och på "cloud Atlas" as bra och mysigt Gösta släppte sin rädsla några gånger till Johns stora förtjusning ;) vi av njöt filmen med min absoluta favoritmat torsk, potatis och äggsås och broccoli ;) mmmm john var as glad för riktig mat ;) somnade i soffan xD så det blev ev sleepover ;)

Nu dags att gå upp och laga lite pannkakor ska bara vänta på att Willys öppnar för jag har ingen sylt eller bär :) så det blir pannkaks frukost idag ;) as nice :) fan min diet går åt helvete xD jaja träna idag kanske och göra lite nyttigt måste fixa både djur och c-uppsats idag :)

Av Cecilia - 19 april 2013 06:37

Helt död och idag ska jag fixa mat, hämta enkät svar, och ja massa roliga saker :) haha

Men är så trött så vet knappt vart jag ska ta vägen xD haha och magen är i uppror inte alls van att äta XD får bli en del nutrilett idag tror jag kommer äta nog ikväll ändå XD ;)

Ja men nu slappa en stund Linnea ska inte upp förrän kl 07.00 :) så jag hinner vakna till lite :)

Bild från igår då jag lekte med mobilen vid elden ;)

Av Cecilia - 18 april 2013 23:34

Stiftelse grejer, åkte till Jenny och lämnade Jerrys kläder och sedan så handlade jag tills i morgon och där efter åkte jag hem hämtade hunden cyklade i motvind till skolan hämtade Linnea, hem med hunden, till fina hjälpte henne med matten och hon var jätte duktig och har knäckt ekvatiobskoden ;) så stolt är jag :) as bra ;) nu ska hon knäcka ekvationer i potensform men det löser hon ;) sedan lämna Linnea på dansen, hem byta om till mötet fixa så Johanna kunde hämta Linnea, sedan till Birgitta och förbereda mötet och där efter möte, blev nöjd ;) har så sjukt mycket att göra nu i morgon innan jag åker bara så dags att sova nu :/

Sedan hem få Linnea i säng, städa, diska, fixa mat till Magnus till hans lunch, blev ev tomat och curry röra med bacon och pasta :) as gott ;) dusch och nu sova ;)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards