Alla inlägg den 13 mars 2016

Av Cecilia - 13 mars 2016 20:27

Haha låter som en referens till kanal 4a men det är faktiskt så att jag är så sjukt glad över att vara hemma :) jag älskar att åka på kurs och lära mig nya saker men som man säger borta bra men hemma bäst :) det är inget fel med att vara borta men hemma är bäst att vara :) och att komma hem till vårt underbara hem och både man och hund är sjukt glada att man kom hem ;) det blev en hämtmat kvällsmat :) kyckling tallrik :)

Båda två ligger nu helt utslagna som små grisar här ;) efter både mat och Parneviks :) älskar att vara hemma och ta hand om mina små :)

Nu ska jag få in all packning från bilen är tanken och tappa upp ett bad så jag kan bli av med allt spån från min kropp :)

Av Cecilia - 13 mars 2016 17:46

Jag är så trött i kroppen mm och jag sitter nu i bilen hem <3 det gick ganska bra men förstörde en skål den som jag var mest nöjd över då självklart men men sånt händer ;)

Av Cecilia - 13 mars 2016 07:49

Idag väntas svarvning från 9-16 sedan ska vi hjälpas åt att stöds och avsluta för att sedan bege oss hemåt :) underbar helg men är så irriterad på att man inte riktigt fått till det än :) man kommer rätt ibland och så ska man ändra vinkel eller något och då fuckar det ur! Jag vet att man inte ska säga så men det är så irriterande! Fruktansvärt!

Idag är planen att först få i sig lite frukost och sedan gå ner och börja svarva skålar! Jag känner jag har ändå kommit en bit :) har gjort utsidan och ska nu göra insidan på något sätt XD hur det vet jag inte riktigt :) men planen är att hinna med ännu en skål idag :) vilket jag hoppas hinna och bör hinna beroende på hur långa föredrag som kommer att gås igenom idag! Det är lite för öppet när det gås igenom saker! Så man tappar lite inspiration och lust... För det blir privata frågestunder... Suck!

Det är väl jätte bra att man får fråga men genomgång först och sedan fr de som vill börja jobba och försöka då kan man fråga sina privata saker... Det tycker iaf jag ;)

Hahaha på vägen hem så blir det att brodera iaf :) ska försöka bli klar med något långstyngds broderi ;) kanske fjärilen :)

Hemma sedan så har jag och Erik bestämt oss för att ha lite dejtkväll :) så inga telefoner bara äta mat och umgås <3 kommer att avsluta helgen bra :)! Saknar dem så mycket Erik såg jag ju i onsdags morse sist och yra åkte i torsdags kväll :/ saknar den så sjukt mycket <3

Dessa typer av provningarna är väldigt tufft för mig nu och vårt förhållande men jag försöker att hålla mig över vatten ytan... Hatar att känna mig misstänksam och otillräcklig...

Jaja hoppas ni alla får en trevlig söndag så ska jag väl försöka ta mig upp här för jag är sjukt kissnödig och har varit det en stund men de dryga tre meterna till toaletten är sjukt långa när man ligger under täcket ;)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards