Alla inlägg under maj 2016

Av Cecilia - 12 maj 2016 07:26

Dagens planering är följande :)
Vad måste jag göra. ;)
Ut med hundarna 1 ca 05.00 fixat
Ge hundarna frukost - fixat
ut med hundarna 2 ca 07.00 ska strax ut :)
ut med hundarna 3 ca 11.30
ut med hundarna 4 ca 15.30
Ge hundarna mat :)
Ut med hundarna 5 ca 19.00
Ut med hundarna 6 ca 22.00
Ta bort kuddar ur soffan - fixat :kr
Lägg i kuddar i soffan :)
Starta diskmaskinen - fixat
Plocka ur diskmaskinen - fixat
Plocka ut diskmaskinen nr 2 ;)
Vika tvätt
Läsa teknikuppgifter
Dammsuga vardagsrum, sovrum och kök, hall och lillabadrummet, stora badrummet :)

Detta borde jag göra :)
Sy klart Alex byxor
Fixa Alex tröja :)
Fixa gardiner :)

Detta vill jag göra :)
Den svarta klänningen sy klart
Den röda klänningen
Gröna byxor
Svarta byxor
Grejja med idé till företag :)

Skolan: se till att göra klart elevers arbeten som jag lovat
3 broderier
2 stucket tröjor ska sprättas
1 annan textil del ska sprättas
Och en lappteknik ska sys :)

Så här ser min planering ut för dagen :)

Av Cecilia - 12 maj 2016 06:15

Jag var lite sen idag med :/ är så trött jämt :/ men men nu är jag uppe hundarna har fått mat och sin första promenad och jag har börjat med att fixa ordning i köket ;) glömde hundöra igång diskmaskinen igår så ligger en dag efter med disken ;) men det löser sig nog strax :)

[Bild]

Så underbart det är när det är fint väder :)

[Bild]

Av Cecilia - 12 maj 2016 06:00

Jag har så mycket för mig alltså <3 fattar inte hur jag hinner med allt som jag måste :P hur som helst just nu sitter jag och ska hjälpa pappa med att fixa besiktning till bilen så håller på att leta platser åt han då hans internet inte vill fungera.

Och jag hittade då denna Sidan till hjälp för detta :)


http://www.carly.se/alla-besiktningsstationer/


Detta var Verkligen super smart :) man ser ju hur många som helst och man kan klicka sig till sin station i detta fallet då Tidaholm. :) Därifrån kan man klicka sig till antingen bilprovningen för att se tider där, men scrollar man ner får man också en lista på alla de stationer som finns i närheten :)

   


super smart om man som pappa vill ha tider snabbt :) och orkar man inte scrolla i listan kan man gå in här och skriva in sitt registrerings nummer oh se närliggande stationer. 


http://www.carly.se/


Känns så skönt att kunna hjälpa sina föräldrar :) dem har ju hjälpt en själv hela ens liv och jag älskar att man själv kan ge något tillbaka ibland :) Visst jag är inte alltid sams med dem och bor så långt bort så det känns skönt när man kan hjälpa dem med vardagen som man i vanliga fall kanske inte är så stor del av :) Men rekommenderar verkligen denna sida :) den var så lättanvändar vänlig :) Hahaha Denna kanske är super gammal denna sida fast jag inte vet det :P alla kanske redan har koll :) hahahahaha så smidigt :P jag har ju bara haft nybesiktigade bilar och i vanliga fall så sköter Erik allt sånt i detta huset :) det är en av få grejer jag aldrig behöver fundera kring men skönt att man vet hur man kan gå till väga :)

Av Cecilia - 11 maj 2016 22:43

Prommenaden gick bra vi gick lite längre än vanligt då det varit så varmt idag och yras tassar bränner sönder så lätt så man får gå när det är lite svalare :)

På promenaden så gick vi förbi ett hus som hade den typ av belysning som jag pratade om för några veckor sedan i mitt inlägg om just utebelysning :)

http://cissisliv.bloggplatsen.se/2016/04/29/11306269-tips-fran-personalrummet/

Blev kanske ingen länk men får fixa det sedan :) det är iallafall detta jag pratade om :)

[Bild]

[Bild]

Här ser man symmetriskt ljus :) ljus som har samma nivå för det som lyser nedåt men som lyser uppåt på gavlarna :) så snyggt :) i inlägget skrev jag om företaget nedan :)

http://www.asecpower.se

Så där vill jag ha det :) men jag hade nog tänkt att på gavlarna att man skulle haft en lampa i mitten men är inte längre så säker :) 2 stycken tror jag passar till oss dessutom är det då inte ivägen för vardagsrums fönstret ;)

[Bild]

Mer saker på vägen är det underbart snygga och välbevarade Ströms slott :) ett sånt hus hade man velat ha :)

[Bild]

Alva och yra tyckte jag var långsam ;) det var det som hände på vår promenad :) nu blir det dush och ev lite jobb efter innan sängen kallar :)

Av Cecilia - 11 maj 2016 22:04

Jag somnade förut runt 07.30 på morgonen ja... Vaknade upp vid 10.00 så var på skolan vid 10.30 ibland är det rätt skönt med nationella prov så man får ett litet break :) det behövdes verkligen! Jag var så trött så jag grät i morses för allt... Skön känsla att ha med sig till jobbet men med lite sömn så löste det sig och jag hade två underbara lektioner :) sär efter var det APT :) och jag fick stanna kvar en stund för att prata med rektor och special pedagog :) hemma så gick jag över till grannarna ;) och tjatade lite :) sedan blev det hem och laga mat :)

Efter det så drog jag ocj Erik till Trollhättan för att köpa lite mat till Eriks kalas i helgen och lite grejer till bilen :) och nu är klockan redan 22 /) dags att slänga ut hundarna på en promenad och där efter duscha och gå och sova :)

Av Cecilia - 11 maj 2016 06:28

Jag behöver nog kolla den där stora hälsokollen mer än vad jag fattat för bu har jag under 2 dagars tid knappt sovit och detta innebär att mina känslor ligger utanför min kropp... Vilket i sin tur betyder att jag gråter och är arg omvartannat.... Jag är på gränsen till utmattad och utbränd... Men vad ska man göra när livet behöver en, jobbet behöver en, man själv behöver en och ens man oc barn i mitt fall hundarna behöver en <3 jag har inget att dra ner på jag får bara speedad upp mig själv och hoppas att det lyckas ;) jag är inte sen men att försöka men just nu börjar min kraft ta slut! Det har varit intensivt ett tag nu :)

Men men sånt händer :) just nu ligger jag i sängen men jag har varit ute med hundarna gett dem mat och fixat disken och hängt tvätt :)

Tror faktiskt jag ska sova en 40 min så jag pallar skolan :) jag får äta något sedan på jobbet :) mat löser sig sömn är värre med ;)

Av Cecilia - 10 maj 2016 15:17

Jobbet avslutat och jag ska till Uddevalla för att hjälpa syster med passet! Höll på att somna vid lunchen och missa lektionen... Är så sjukt trött och är inte alls sugen på
Uddevalla för tillfället! Men till Stina måste ju alla släppa sina liv och åka så vad har man för val ...

Av Cecilia - 10 maj 2016 11:16

Jag och hundarna har lunch dejt idag :) sjukt gott med fisken från igår :)

Alva och yra har roat sig med att göra tennisbollskonfetti ;)

Så fint är det hemma nu tack älskade hundar ;)

Allmänt · Alva · Yra

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards